Stadsleven
Door: bart
Blijf op de hoogte en volg Bart
24 November 2008 | Australië, Brisbane
Vorige week zijn we aangkomen in de stad Brisbane. De op 3 na grootste stad van Australie. Een mooie, vriendelijk en vooral schone stad. Hier zijn we onze andere reisgenoot Michael weer tegengekomen, waarbij we nu weer een kamer delen op het hostel waar we verblijven. Hij heeft net een weekje bij een circus gewerkt. Meegeholpen met een tent op te bouwen.
We hebben ons hier eerst even gesetteld en zijn nu druk op zoek naar werk. Ben met 3 baantjes bezig, toezichthouder bij een Lagoon (zwembad), hulpje op de bouwplaats, maar ben me nu aan het verdiepen in het werken in mijnen. Dit laatste staat me wel aan, goed geld verdienen en hard werken. 60 uur in de week voor zo'n 1500 Euro. Hoop dat dit door kan gaan zodat we op het eind van het liedje mooi gelijk spelen.
Voelt goed om weer even in een stad te zijn. Lekker aan het sporten, een bioscoopje, en morgen naar een pretpark. Afgelopen donderdag mijn 2e les kickbox les gehad met Mike als personal trainer. Een intensieve leuke sport.
Op het moment zijn ze bezig om de stad te versieren voor kerstmis, Sinterklaas kennen ze hier niet.
Dat het slecht gaat met de economie merken we hier nauwelijks. Wat ons meer ineteresseerd is dat het goed gaat met de wisselkoers. Staat zeer gunstig op het moment.
Er waren wat vragen gekomen over de stand van zaken met de vrouwtjes, hierover kan ik het volgende meedelen. Het is niet zo als ze zeggen, dat het hier het paradijs is op aarde. Je moet er wel enige moeite voor doen. Over onze scores ga ik jullie niets meedelen, maar er is al wel e.e.a. gebeurd.
De groeten weer!!!!!!!
De groeten weer!!!!!!!
24 November 2008 - 06:33
Hannie:
Hoi Bart
Weet je nog dat pap en ik vele jaren geleden niet blij waren dat je op kickbox wilde gaan!
Gelukkig mag je nu je eigen keuzes maken, geniet ervan.
Hopelijk gaat één van je baantjes door deze week, nog even geduld en ook dat zal goed komen.
Liefs, mam
24 November 2008 - 07:42
W&W:
Hallo Bart.,
Heerlijk om weer te genieten van de gecultiveerde wereld in een stad.
Mijnwerker zijn, zal wel een hele ervaring opleveren, maar als badmeester heb je wat meer ervaring. Ik ben benieuwd wat voor werkje er uit de bus komt.
Wij zijn volop bezig met onze 5 dec. viering. We starten al a.s. zaterdag bij Oma Malcontent met alleen de oudjes!!!!!!!!
We horene wel weer van je en jij van ons,
Groet W&W -
24 November 2008 - 08:26
Wil&Jim:
Hoi Bart,
Leuk om weer even jullie verhalen te lezen....en fijn dat jullie weer bij elkaar zijn. Het valt geloof ik nog niet mee om een beetje werk naar jullie zin te vinden, maar verder stellen jullie het goed daar hoor ik wel. Succes met werken en verder lekker genieten. de groetjes aan de andere twee. -
24 November 2008 - 11:40
Marieke:
Hej Bart!
Klinkt erg goed allemaal! Kijk je wel uit als je in de mijnen gaat werken..klinkt wel gevaarlijk hoor! Geniet ervan in ieder geval (maar volgens mij komt dat wel goed ;) haha)
Liefs Marieke -
24 November 2008 - 12:01
Rick:
heey Bart,
Goed om te lezen dat t zo goed gaat daar! Hoop dat je snel een baantje hebt zodat je je rekenig weer ff kan vullen!!:D Met de vrouwen zit t wel goed zo te zien aan de foto's ;)!
Ben benieuwd naar je volgende bericht!
Groeten Rick -
24 November 2008 - 17:44
Han:
Het "eten" ziet er goed uit Bart. Het is niet erg als je voor de vrouwtjes wat moeite moet doen. Kijk je wel uit met kick-boxen. Leuk te lezen dat je je eigen aan het rijk rekenen bent. Groet Han. -
25 November 2008 - 07:04
Robert:
Mijnwerker hoe krijg je het verzonnen. Wel snel geld verdienen. Leuke foto's. Je blijft ons jaloers maken. Hier zijn we helemaal in de Sinterklaas stemming hij heeft afgelopen zaterdag zelfs Lodewikus bezocht.
Groeten Robert -
25 November 2008 - 15:36
Rini:
laat jullie maar schuiven kijk je wel uit in die mijnen een leven is wel wat meer dan €1500,- waard je kunt jezelf voor dat bedrag ook aan de wat rijpere oude damens verhuren jullie laten jezelf toch niet uit over jullie scores.
doe er je voordeel mee groet en pas goed op elkaar Rini en fam. -
27 November 2008 - 10:33
Ellie:
Je hebt weer leuke foto's Bart,nu nog een baantje zoeken veel succes. groetjes aan Paul en Mike.