Cairns
Door: bart
Blijf op de hoogte en volg Bart
20 Oktober 2008 | Australië, Cairns
Hallo luitjes,
We zijn inmiddels aangekomen in het Beach House (hostel) in Cairns. Temperatuurtje van 30 graden, maar nog wel bewolkt. Gisteren gelijk op stap geweest natuurlijk. Wereld van verschil ten opzichte van Sydney, echt van het ene uiterste naar het andere. Wel veel closer met reisgenoten. We slapen nu op een kamer die we moeten delen. Wel even wennen, maar toch gezellig. Nu ligt er een meisje bij, heb medelijden.
Vandaag zijn we op zoek gegaan naar een autootje, helaas nog niets gevonden. Morgen ga ik me inschrijven voor een duikcursus, deze zal ongeveer 4 dagen duren. Lekker naar het Great Barrier Reef varen, en daar het water inplonsen. Zal proberen om een onderwatercameraatje aan te schaffen om jullie e.e.a. te laten zien. Lekker maken noemen ze dat toch?!
Denk niet dat het alleen bij een duikcursusje blijft, want er is hier echt zo veel meer te doen. En voor de prijzen hoef je het niet te laten. Neem bijvoorbeeld het sky-diven voor maar 200 Aus dollar. Dit is 100 Euro.
Helaas gisteren wel het eerste slechte nieuws vanuit Nederland moeten horen, namelijk van Frank Busio. Erg triest verhaal. Maar goed, zo is het leven, kan bikkelhard zijn.
Verder heb ik nog niet zo heel veel foto's van hier, wel nog van Sydney, s'avonds verlicht. Erg indrukwekkend. En een luchtfoto, genomen uit het vliegtuig.
Het tijdsverschil in Cairns ten opzichte van Nederland is 8 uur. Na het weekend wordt dit dan.....(klok verzetten)
Goed, ik ga weer even verder, heb nog een hoop te doen.
De groeten uit het mooie plaatsje Cairns. Ook van mede reisgenoten Paul en Michael
Goed, ik ga weer even verder, heb nog een hoop te doen.
20 Oktober 2008 - 06:38
Nick:
godver,
dat klinkt allemaal goed malcontent. veel plezier daar en wij blijven hier met tranen in onze ogen jouw berichten wel lezen... Duik ze! -
20 Oktober 2008 - 08:27
Hannie:
Klinkt weer goed Bart! Ik dacht dat je het rustig aan zou doen maar je schrijft alweer:IK HEB NOG EEN HOOP TE DOEN.
Lijkt nog of je in Nederland bent! Nog even afkicken Bart!!!!!!!!
Succes met de duikcursus, ben benieuwd!
liefs, mam -
20 Oktober 2008 - 10:59
Jos En Marianne:
hallo bart,
Dat is het echte genieten. Wij genieten hier met onze nordic-walkingstokken van de herfstbladeren en de paddestoelen in de bossen bij Surae.
groetjes van het hele gezin. -
20 Oktober 2008 - 11:12
Rick:
Klinkt allemaal heel goed bartje!! Mooie foto's ook! Veel succes met je duikcursus.
Groeten Rick -
20 Oktober 2008 - 11:54
W&W:
Hallo Bart,
Wat een temperatuurtje daar, nu dan kan je wel zo even een duik nemen. De temperatuur hier schijnt goed te zijn maar is wel de helft van jullie temperatuur.
Ben benieuwd hoe het duiken gaat bevallen? We houden het bij, denk je wel aan de haaien?
groet W&W -
20 Oktober 2008 - 13:19
Madelon:
Hee Bart,
Superleuke verhalen weer, geniet van het mooie weer daar en de duikcursus natuurlijk! Klinkt allemaal erg goed, zou graag het vliegtuig pakken :-)om die kant op te gaan....
Veel plezier in Cairns!
Groetjes Lon -
20 Oktober 2008 - 14:36
Mary:
Lijkt me super dat duiken,misschien dat je onderwater wel een leuke zeemeermin opduikt.
Kijk je wel goed uit als je daat sky-diven?
Rob en Monique zitten nu in Nieuw Zeeland. Zijn ook goed aangekomen.
gr. van Mary
20 Oktober 2008 - 16:22
Han:
Hoi Bart, je maakt ons inderdaad jaloers! Het was dus inderdaad een goede keuze om naar Cairns te gaan. Geniet er lekker van. Ik ben benieuwd naar je onderwater foto's van de haaien (?), groet Han -
20 Oktober 2008 - 18:08
Katrien:
Hi die Bart,
Wat fantastisch lijkt me dat zeg... maak ons maar lekker inderdaad!
Geniet er maar goed van.
Liefs katrien -
20 Oktober 2008 - 18:43
Jeannette En Peter:
Hoi Bart,
Ook wij volgen jouw avontuur, echt leuk om op deze manier je verhalen te lezen. Mooie foto's, geniet van je duikcursus. Groetjes Peter en Jeannette en de kids.
22 Oktober 2008 - 18:31
Liedeke:
Hi Bart,
Wat ziet het er daar super mooi uit zeg!
Genieten!!!!!!!! -
23 Oktober 2008 - 18:10
Lauran/Irma:
Ha die Bart zoals wij dachten een dolle PRET in een mooi land het gaat julli goed groetjes -
23 Oktober 2008 - 20:22
Sander Nederend:
die gasten zijn goed bezig!!!!!!!!! -
13 December 2008 - 14:56
Ivo:
Hey Bartjuh,
Alles goed daar aan de andere kant van de krentenbol? Nog geen heimwee hehe?
Grtz, Ivo en alvast fijne feestdagen!!